0617573861 info@4koks.nl

Wie zijn wij

Wie zijn wij

4Koks is opgericht in 2016 door gerenommeerde koks die het ambacht nog in pacht hebben. Zij zagen dat er nood aan de man was. En dat er geen goed opgeleide koks meer te vinden zijn. Vanuit dat oog punt zijn er veel freelance koks & freelance gastheren/vrouwen op de markt gekomen en dat voldoet niet altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Hiernaast is de vraag naar ambacht er nog steeds en dat wordt alleen maar meer nu de economie groeit. Vanuit dat oog punt zijn wij van 4Koks gestart met de visie om bruggen te bouwen tussen werkgever & werknemer & om de horeca zaken, hotels, restaurants, wellness en cateraars van goed personeel te kunnen voorzien, en met het concept van de opdrachtgever mee te denken. 4Koks heeft dan ook een samenwerking met diverse horeca instellingen en scholen.


 

4Koks Opleiding centrum

Dit is een onderdeel van ons trainingscentrum. Wij leiden uw huidige en nieuwe horecapersoneel op. Ook al heeft u geen ervaring of wilt u een carrière switch maken onze trainers leiden u op tot vakbekwame horeca medewerker of goede kok. Wij matchen het naar iedere opdrachtgever zodat het altijd klopt.

Waarom opleiden:

Dit is ontstaan omdat veel van onze opdrachtgevers vast lopen met hun personeel en niet goed weten wat zij moeten doen. Goed personeel kost geld!  Hierdoor zijn wij benaderd door diverse cateraars, restaurants & hotels om hun personeel op te leiden, zodat ze weer een frisse kijk erop na houden. Tijdens dit traject van opleiden hebben wij voor u een tijdelijke oplossing het 4Koks opstartteam. Zij beschikken over de juiste technieken om uw bedrijf op gang te helpen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw bedrijf, die blijft gewaarborgd doordat onze mensen deskundig aan het werk gaan.

U kunt bij ons terecht voor:

Zelfstandig werkende koks
Sous-chefs
Chef koks
Keuken manager
Gastheer / Kelners
Gastvrouw / Hostess
Barmannen en barvrouwen
Bediening
Afwassers
Foodstyling

Op de hoogte blijven?

Met de 4Koks nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Chat openen
Goedendag,
Wilt u meer informatie over diensten?

Stuur nu een Whatsapp berichtje!