0617573861 info@4koks.nl

Onze koks

Hulp-kok: De hulp-kok, is gedreven heeft een goede basis kennis. Hij of zij heeft SVH niveau 1 afgerond en zal aangestuurd moeten worden door in dienst zijnde zelfstandig werkend kok, chef de parti of management. Met de juiste communicatie biedt de hulp-kok de perfecte ondersteuning in de restaurant keuken, event of (bedrijfs)catering.

 

Zelfstandig werkend kok: De zelfstandig werkend kok, heeft een uitgebreide warenkennis en heeft SVH niveau 4 afgerond. Hij of zij kan zelfstandig een partie of bangueting partij draaien of bestellingen doen. De zelfstandig werkend kok is ondersteunend en zal door op locatie vaste medewerkers aangestuurd moeten worden door middel van een taken-sheet: MP. Sheet. Als dit goed en duidelijke gecommuniceerd wordt is de zelfstandig werkend kok een goede uitkomst voor vervanging, of ter ondersteuning van u event, catering of restaurant.

 

Chef de parti: De Chef de parti, heeft een uitgebreide warenkennis en heeft SVH niveau 4 afgerond. Hij of zij kan zelfstandig een partie of bangueting partij draaien of bestellingen doen. De Chef de parti is ondersteunend en zal door op locatie vaste medewerkers aangestuurd moeten worden door middel van een taken-sheet: MP. Sheet. De chef de parti heeft als extra functie: leiding geven aan hulp-kok en zelfstandig werkend kok. Dit wordt dan gerapporteerd aan de sous-chef of chef.

 

De Sous-Chef: Heeft een goede kennis qua waren en op het gebied van management. Een Sous-Chef bied een goede uitkomst ter vervanging of ondersteuning van uw chef kok en kan alle kern facetten waarnemen. Ook heeft hij of zij een goed organisatorisch vermogen. De Sous-Chef heeft een afgeronde HBO opleiding en zal een goede uitkomst bieden ter ondersteuning Sous-Chef en -/of ChefKok voor uw evenement, restaurant of (bedrijfs)catering.

 

Chef kok/keukenmanager: De Chef-Kok/ keukenmanager heeft een afgeronde HBO opleiding en kan uw keuken leiden van a t/m z. De chef-kok heeft een goede warenkennis en de juiste management kwaliteiten. De Chef kok of keukenmanager is cijfermatig sterk en heeft een perfect organisatorisch vermogen en zal ook een goede adviseur zijn tussen u en uw leveranciers. Inkoop en verkoop is voor de Chef kok of keukenmanager geen enkel probleem. Hij of zij weet altijd de juiste prijs weten te hanteren. De Chef-kok is een goede uitkomst ter ondersteuning of vervanging van uw huidige chef-kok/keukenmanager.

Onze koks ondergaan een strenge selectie voor dat ze bij u aan de slag gaan.

Geïnteresseerd in één van onze koks of andere horecapersoneel? Mail direct naar info@4koks.nl

U kunt bij ons terecht voor:

Zelfstandig werkende koks
Sous-chefs
Chef koks
Keuken manager
Gastheer / Kelners
Gastvrouw / Hostess
Barmannen en barvrouwen
Bediening
Afwassers
Foodstyling

Op de hoogte blijven?

Met de 4Koks nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Chat openen
Goedendag,
Wilt u meer informatie over diensten?

Stuur nu een Whatsapp berichtje!